Ο Σύλλογός μας

Ο σύλλογος μας είναι ενεργό σωματείο της ΕΛ.Ο.Τ. και λαμβάνει μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα, επιλέγοντας αθλητές που έχουν τη θέληση και τα ψυχοσωματικά κριτήρια, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγωνιστικής προετοιμασίας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, πόση προσοχή χρειάζεται, πόση γνώση και εμπειρία απαιτείται για την εκπαίδευση των αθλητών, εφόδια που ο σύλλογος μας έχει αποκτήσει μέσα από την εξειδίκευση και την εμπειρία πολυετούς δραστηριότητας.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, της αυτοπειθαρχίας, της αυτοπεποίθησης και της ψυχοσωματικής σας εκτόνωσης. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την άθληση των παιδιών, με σκοπό να δημιουργήσουμε σε αυτά μια καλή σχέση με τον αθλητισμό και το τάεκβοντό, εφαρμόζοντας πρόγραμμα γυμναστικής βασισμένο κυρίως στην αθλοπαιδία. Έτσι πετυχαίνουμε τα παιδιά να μαθαίνουν αυτοάμυνα, να γυμνάζονται και να διασκεδάζουν κατά την διάρκεια της προπόνησης. Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία αποτελούν τους βασικότερους λόγους για τους οποίους τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο προπονητής μας

Προπονητής του συλλόγου μας είναι ο Παπουτσής Γεώργιος, γεννημένος το 1971. Είναι διπλωματούχος προπονητής Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (W.T.F) αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού και κάτοχος του 6ου DAN ΕTU.

Ξεκίνησε το τάεκβοντό το 1985 στον Αθλητικό Σύλλογο ΤΚD του Αιγάλεω. Διακρίθηκε σε πανελλήνιους αγώνες στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών και έχει λάβει μέρος σε διεθνείς συναντήσεις με την επίλεκτη ομάδα Ελλήνων αθλητών (Ιταλία, Ισπανία, Κορέα, Αίγυπτος).

Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας επιδείξεων από το 2000 έως το 2004. Συμμετείχε ως προπονητής της Ε.Τ.Α.Ν.Ε. στο διεθνές πρωτάθλημα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2008-2009″. Έχειεργασθεί ως προπονητής στον Α.Σ. ΝΙΚΗ και στον Α.Σ. ΗΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ για τέσσερα χρόνια. Ο Γ.Παπουτσής είναι προπονητής του συλλόγου μας από το 1998 έως και σήμερα.

Παπαϊωαννίδου Βαρβάρα

Η βοηθός του προπονητή του Συλλόγου μας είναι η Παπαϊωαννίδου Βαρβάρα γεννημένη το 1995. Είναι αθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από το 2000 μέχρι και σήμερα και είναι κάτοχος του 4ου DAN. Έχει λάβει συμμετοχή και διακρίσεις σε πολλαπλούς αγώνες κατά την περίοδο 2006 – 2015. Είναι απόφοιτος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ενεργή διαιτητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι κανονισμοί του συλλόγου μας

  • Πιστοποιητικό ιατρού υποχρεωτικά για όλους.
  • Οι αθλούμενοι να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και να έχουν παρέλθει τουλάχιστον τρεις (3) ώρες από το τελευταίο γεύμα τους.
  • Να μην φέρουν απάνω τους πολύτιμα αντικείμενα. Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αυτών.
  • Να είναι καθαροί με καθαρές φόρμες και να έχουν ένα μπουκάλι νερό.
  • Να κάνουν ησυχία και να προσέχουν την ώρα του μαθήματος.
  • Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει να ενημερώνεται αμέσως ο προπονητής !